Airco is een populair onderwerp nu dat woningen en kantoren steeds beter geisoleerd zijn. Airco is al lang geen luxe meer, maar eerder een must. Ook de gedachte dat airco een energievreter is klopt niet. Een goede airco zorgt voor een aangename temperatuur, een gezonde luchtvochtigheid en verbruikt ook weinig energie.

Airco zorgt voor een optimale luchtbehandeling en voor een fijn en gezond klimaat in huis of op kantoor.

Airco installatie

Aanleg en onderhoud van airconditioning

Regelmatig onderhoud zorgt voor een kleinere kans op storingen en een langere levensduur. Daarnaast is het ook belangrijk dat uw airco veilig is. Het belangrijkst is dat het systeem ‘schoon’ blijft. Hiervoor moeten de luchtfilters van tijd tot tijd worden gereinigd. Als je je airco veel gebruikt, dan verzamelt zich daar stof uit de omgeving. Te veel stof op het filter zorgt voor een verminderde werking en onnodige verspreiding van stofdeeltjes, waardoor mensen met allergieën last kunnen krijgen.

Indien u een servicecontract heeft bij Installatiebedrijf Gevers bent u verzekerd van snelle hulp tijdens storingen, 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar en beschikbaar en deskundig advies. Tevens zorgt regelmatig onderhoud voor een goede conditie van uw CV-ketel en airco.

Afspraak maken

Wilt u vrijblijvend meer informatie over het aanleggen of onderhouden van uw airco? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

Neem contact op

Stel je vraag direct aan een van onze specialisten.